en parentes

Har jag nämnt att jag inte är en bloggläsare? Hursom, jag nämner det nu! Men, idag har jag blivit lite frälst. Hamnade av en ren slump på en blogg, jag tror jag överdriver i stundens hetta när jag använder ordet fantastisk, men jag gillar den! Tänker inte avslöja den dock, inte än.


För övrigt! För er som är nyfikna på va fan jag sysslar med nu om dagarna, när skolan är slut och jag plötsligt fick för mig att flytta hem till urtrista Vingåker igen.
Lite vagt skulle jag kunna påstå att jag inte gör ett skit om dagarna, de bara rinner ur mina händer ändå. Men det är inte direkt som att jag sitter och stirrar in i väggen. Ingen som egentligen är intresserad av att läsa om min vardag, men jag håller mig relativt sysselsatt, precis börjat söka lite jobb, kommit igång med träningen i form av simning, umgåts med mor, besökt morföräldrar, träffat Jonna, ska träffa Clara, få besök av Emmy, gå på arbetsintevju, fira missade födelsedagar. I stora drag hur mina dagar ser ut från hitflytten fram till kommande helg.



h.
Allmänt | | Kommentera |
Upp